Lynhurtig brownie
Denne brownie er lynhurtig at lave, den kræver få ingredienser, og så er smager den intet mindre end fantastisk. Så det er altså bare om at komme i gang.
Brownie
Du skal bruge
- 100 gram smør
- 100 gram mørk chokolade
- skal fra 1 økologisk appelsin
- 2 æg
- 75 gram sukker
Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme under omrøring. Når smør og chokolade er smeltet og blevet til en ensartet chokolademasse, tages gryden af varmen og appelsinskal rives heri. Lad det køle.
Pisk æg og sukker luftigt og vend det forsigtigt sammen med chokolademassen lidt af gangen. Kom nu massen i en springform (23 cm) og bag den ved 200 grader i forvarmet alm. ovn i 25-35 minutter (hold øje med kagen)
Chokoladecreme
Du skal bruge
- 100 gram god mælkechokolade
- 2,5 dl fløde
Chokolade og fløde kommes i en lille gryde og varmes op ved middelvarme til lige under kogepunktet. Det er vigtigt, at det IKKE kommer op at koge. Lad blandingen køle lidt, og kom den så i en en frysepose og sæt på køl. Blandingen skal køles godt ned.
Når blandingen er blevet helt kold, hældes den i en skål og piskes til en luftig chokoladecreme. Kom cremen i en sprøjtepose og pynt kagen. Her er det altså kun fantasien, der sætter grænser. Jeg brugte en stjernetylle og lavede roser.
Rigtig god fornøjelse!
Ingen kommentarer endnu