Roulade med mandelkrokant og blød chokoladecreme

Grøn mayonnaise med purløg og persille

 

Grøn olie

3 dl smagsneutral olie
1 dl grofthakket purløg
1 dl grofthakket persille

Kom olie og purløg i en blender og blend i et par minutter, og hæld så blandingen i en gryde, varm olie- urteblandingen op til  80-90 grader. Hæld blandingen igennem en fin si og køl ned.

 

Mayonnaise

2 æggeblommer
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. salt
3 dl grøn olie

Kom æggeblommer, salt og æbleeddike i en skål og pisk æggeblommerne luftige, tilsæt så den grønne olie lidt efter lidt til mayonnaisen sætter sig og har den ønskede konsistens. Smag til med salt og evt. lidt citronsaft for mere syre.

Kom den grønne mayonnaise over i et skoldet glas og opbevar på køl. Nyd din mayonnaise som spread til din sandwich, på dit smørrebrød eller som dip til dine fritter. Jeg lavede den for nylig som dip til fritterne, da jeg lavede Moules frites (find den opskrift her).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roulade med mandelkrokant og blød chokoladecreme